5448_01

RE Eye

!

Double Eyeshadow

De double eyeshadows zijn er in mat en in glanzende kleuren. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

De double eyeshadow 138 is voorlopig niet leverbaar. Kies de quatro eyeshadow smokey, hier zitten dezelfde tinten in, maar dan in mat.

Verkoopprijs: € 23,50

Extra Luminous Eyeshadow

Deze extra glanzende oogschaduw is long lasting en water-resistant. Hij kan zowel droog als nat opgebracht worden. Deze formule heeft extra parelpigment en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 24,50

Single Eyeshadow

De single eyeshadows zijn er zowel mat als glanzend. De samenstelling van de oogschaduw is delicaat met een siliconen basis. De oogschaduw is makkelijk te blenden en bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 21,50

Pearly Star Eyeshadow

Super pearly, sprankelende enkele oogschaduw met een zachte en fluwelen textuur weer in 7 kleuren! De 002 tortorella, de 004 caribean green, de 005 azzurisimo,  de 013 golden desert en de 016 marsala.

Deze oogschaduw kan zowel droog als nat aangebracht worden. Bevat vitamine E. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 24,50

 

Quatro Eyeshadow Smokey Eye

Smokey 4 tinten eyeshadow voor een intense of subtiele smokey eyes look. 3 tinten mat en 1 tint soft sparkle.

Luxe doosje met spiegel en 2 applicators.

Verkoopprijs: € 29,50 

Eyeliner Kohl Wet & Dry

De Eyeliner pencil Kohl Wet & Dry is in 2 kleuren verkrijgbaar 001 black/dark, 002 brown/choco.

Nat aangebracht zijn alle kleuren zeer intens met veel pigment. Blijft erg goed zitten op de waterlijn, maar is ook te gebruiken als regulier oogpotlood of eyeliner.

Verkoopprijs: € 13,50

Myscara mascara

Deze nieuwste mascara van Sheida met een mooi kamborsteltje dat goed separeert, de wimpers niet alleen meer volume en meer krul geeft, maar ook optisch langer maakt.Een synergie van waxen zorgt voor een intens effect.

Liever een andere mascara, kijk dan eens op de site www.essentialmakeup.nl Hier vindt u de sexy mascara voor extra krul, de Rebel 3D voor XL volume zonder plakken etc.

Verkoopprijs € 17,50

Kajal Pencil

Het kajal potlood is extra zacht en onmisbaar voor de perfecte 'smokey eyes'   (in combinatie met de doubel eyeshadow 136)
Dit potlood is long lasting en blijft intens zelfs uren na het aanbrengen.

 

Verkoopprijs: € 10,50

Eye Pencil

De Eye pencils hebben een zachte punt en zijn half-vet, om zo de huid niet te beschadigen of irriteren. Blijft lang zitten, zelfs met temperatuur wisselingen. Lanoline en paraffine vrij.

De 503 is weer te bestellen.

Verkoopprijs: € 13,50

 

Eyebrow Pencil

Wenkbrauw potlood in de kleur blond. Geeft een natuurlijk en strak effect aan de wenkbrauwen en blijft de hele dag goed zitten. Lanoline en paraffine vrij.

Verkoopprijs: € 13,50